ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

H ιστοσελίδα www.kreatosys.com είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας «Κρεατοσυσκευαστική Λαμίας Α.Β.Ε.Ε.» (Α.Φ.Μ. 099890472, Δ.Ο.Υ. Λαμίας) που εδρεύει στo 3o χλμ. Π.Ε.Ο. Λαμίας – Αθηνών, Τ.Κ. 351 00, Τ.: 222310 33220.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ

Τα χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να πληροφορηθείτε για αυτά ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στην ιστοσελίδα μας.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολική ή μερική) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@kreatosys.com. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο η ακύρωση δεν είναι δυνατή.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας, διαθέτουμε τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

1. Προσωπικά, κατά την παραλαβή της παραγγελίας από το κατάστημα που θα επιλέξετε.

2. Με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα.​

3. Ηλεκτρονικά, μέσω viva wallet, ακολουθώντας τη διαδιακασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Επίσης στο www.kreatosys.com σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα παρακάτω στοιχεία: Επωνυμία εταιρείας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

ΤΡΟΠΟΣ, ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται με ιδιόκτητο φορτηγό ψυγείο της εταιρείας «Κρεατοσυσκευαστική Λαμίας Α.Β.Ε.Ε.». Παραγγελίες κάτω των 30€ υπάρχει επιβάρυνση 3€. Άνω αυτού η παράδοση είναι ΔΩΡΕΑΝ.

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται o Φ.Π.A. (13%), ενώ το www.kreatosys.com επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς προειδοποίηση. 

Οι χρεώσεις γίνονται σε ευρώ. Το www.kreatosys.com διατηρεί κάθε δικαίωμα να απορρίψει οποιαδήποτε παραγγελία που περιλαμβάνει εσφαλμένες τιμές που ενδέχεται να προέκυψαν λόγω της εισαγωγής λανθασμένων δεδομένων, σφάλματα κώδικα, hacking, εσφαλμένη τιμολόγηση, λάθος μετάφρασης, κ.λπ.

ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπo αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Ευθύνη www.kreatosys.com: Στην περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή ακόμη και επιστροφής των χρημάτων σας.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το www.kreatosys.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρία αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.