ενημερωση για τον κορονοϊο

covid – 19

Η εταιρία «Κρεατοσυσκευαστική Α.Ε.» ενημερώνει πως βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον εθνικό οργανισμό δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) αναφορικά με θέματα που αφορούν τον κορονοϊό (COVID-19) και έχει ήδη προχωρήσει στην άμεση λήψη προληπτικών μέτρων για την προστασία των πελατών, των προμηθευτών, των συνεργατών και των εργαζόμενων της με στόχο την προφύλαξη τους και την συμβολή στην διακοπή της αλυσίδας μετάδοσης.

Όλοι οι εργαζόμενοι της kreatosys.com είναι υγιείς, έχουν ενημερωθεί για τα μέτρα προσωπικής υγιεινής που επιβάλλουν οι τρέχουσες συνθήκες και έχουν άμεση πρόσβαση σε ενδεδειγμένο αναλώσιμο υλικό για την πρόληψη των λοιμώξεων. Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι:

 • Από τις 12/03/2020 πέραν των μέτρων προσωπικής υγιεινής οι οδηγοί της kreataalfa.gr θα παραδίδουν τα ψώνια σας φορώντας ειδική μάσκα προστασίας και γάντια.
 • ​Όλα τα οχήματά μας έχουν εξοπλιστεί με ειδικό απολυμαντικό. Oι οδηγοί μας έχουν λάβει ρητή οδηγία να χρησιμοποιούν το απολυμαντικό μετά από κάθε παράδοση παραγγελίας ανεξαρτήτως της χρήσης γαντιών.​
 • Παράλληλα έχουμε ενισχύσει προληπτικά το πρόγραμμα απολυμάνσεων σε όλους τους χώρους φύλαξης των προϊόντων καθώς και τους χώρους του εργαστηρίου και στα κρεοπωλεία μας.

Στόχος μας είναι τόσο η προστασία των εργαζόμενων μας όσο και το να προσφέρουμε την υπηρεσία μας απρόσκοπτα με υψηλά κριτήρια ποιότητας και ασφάλειας!

0
  0
  Το καλάθι σας
  Το καλάθι σας είναι άδειο
   Μετάβαση στο περιεχόμενο